Hyundai meeskond lükkas suure kuulujutu ümber

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebiastien Loeb.
Sebiastien Loeb. Foto: @world/Red Bull Content Pool

Hyundai rallimeeskond lõpetas spekulatsioonid, mille kohaselt pidi nendega liituma üheksakordne maailmameister Sebastien Loeb.

Hyundai kinnitas, et alustab 2019. aasta hooaega kolme autoga, mida juhivad Thierry Neuville, Andreas Mikkelsen ja Dani Sordo.

Samas pole veel teada, kes hakkab Sordoga järgmisel hooajal autot jagama. Põhiline kandidaat sellele kohale on tänavugi Sordoga autot jaganud Hayden Paddon. Samas arvatakse, et selleks meheks võib olla ka Loeb.

Hyundai mänedžer pealik Alain Penasse kinnitas, et on Loebiga kohtunud, ent kokkuleppele nad ei ole jõudnud. «Rääkisime temaga täpselt samamoodi nagu teistega. See oli meie positsioonis loogiline samm. Aga ma ei saa aru, kust see rahmeldamine on tulnud,» ütles Penasse.

«Mina ei tea, mida Loeb edasi teeb. Võib-olla sõidab rallikrossi? Mul pole õrna aimugi. Meie teame, kellega Montes hooaega alustame ja üllatusi seal ei ole,»

Paddonist rääkides ütles Penasse, et tema on suurim kandidaat Sordoga auto jagamisele. «Rääkisime ka Elfyn Evansi ja Craig Breeniga, kuid need jutud väga kaugele ei jõudnud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles