Video: kas kohtunik andis Furyle armu?

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deontay Wilder - Tyson Fury
Deontay Wilder - Tyson Fury Foto: ANDREW COULDRIDGE / Action Images via Reuters

Deontay Wilder süüdistas tiitlimatšis Tyson Fury õigust mõistnud ringikohtunikku selles, et ta luges matil lebanud britile liiga aeglaselt sekundeid ning see võimaldas Furyl taastuda ning tagasi jalgadele tõusta.

Wilder lõi Fury pikali nii üheksandas kui 12. raundis. Ilmselt uskusid vähesed, et Fury suudab viimases raundis matilt püsti tõusta, ent ta suutis.

Ringis õigust mõistnud Jack Reiss ei arva, et ta oleks Furyle sekundeid liiga aeglaselt lugenud. «Kui Furyl oleks eelnevalt midagi viga olnud, oleksin matši katkestanud,» ütles Reiss. «Ma võtsin veidi aega. Ma ei viivitanud lugemisega nagu need lollpead ütlevad. Olin lihtsalt kannatlik.»

Poksiekspert Steve Bunce ütles, et Reissi lugemine oli vastuoluline. «Fury hakkas püsti tõusma kaheksanda sekundi peal. Kas ta sai kümnendaks sekundiks üles? Selle üle saab vaieldav. Löögist kuni matši jätkumiseni kulus kokku 25 sekundit.»

Eile jagas Wilder fänni tehtud postitust, mis tema hinnangul tõestab, et Fury ei saanud õigel ajal maast üles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles