Magus võit: Žalgiris alistas kodusaalis tunamulluse finalisti

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marius Grigonis ja Janis Strelnieks
Marius Grigonis ja Janis Strelnieks Foto: TOMS KALNINS / EPA

Korvpalli Euroliigas teenis Kaunase Žalgiris hooaja viienda võidu, kui alistas kodusaalis 83:75 tunamulluse finalisti Pireuse Olympiacose.

Mängu alustas paremini Olympiacos, kes juhtis teisel veerandajal parimal juhul mängu 13 punktiga. Poolajapausile mindi Olympiacose kaheksapunktilises eduseisus.

Teist poolaega alustas teravamalt Žalgiris, kes vahe veerandaja keskpaigaks juba tasa mängis. Viimasele veerandajale läks Žalgiris vastu juba punktilises eduseisus. Viimase kümne minutiga kasvatati eduseisu veelgi ning tabelisse kirjutati kaheksa-punktiline võit.

Üks mänguelement, mida Žalgiris teisel poolajal parandas, oli kaugvisked. Avapoolajal tabati kolmeseid 16-protsendiliselt (1/6), mängu lõpuks parandati kaugvisete protsent 39 peale (7/18).

Teise võidu koduväljakul järjest võtnud Žalgirise parim oli 19 punktiga Marius Grigonis, Nate Wolters lisas 14 punkti, 7 lauapalli ja 6 korvisöötu. Olympiacose parim oli Georgios Printezis 18 punktiga.

Kui Žalgirisel on kirjas viis võitu ja kuus kaotust, siis Olympiacosele oli see kuue võidu kõrvale viiendaks kaotuseks.

Teised lõppenud mängud:

  • Buducnost - Barcelona 67:64
  • Istanbuli Darüssafaka - Tel Avivi Maccabi 71:73
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles