Endine Saksamaa koondise ründaja saatis enda asemel trenni abikaasa

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stefan Kiessling treeningul.
Stefan Kiessling treeningul. Foto: imago sportfotodienst / imago/DeFodi

Endine Saksamaa koondise ründaja Stefan Kiessling tunnistas, et lasi oma karjääri jooksul nii mõnegi treeningu enda eest ära teha oma abikaasal.

12 aastat Leverkuseni Bayeris mänginud sakslane lõi klubi eest 342 mängus 131 väravat ning tõusis fännide seas üheks lemmikuks. Kui spordis vastandatakse tihti talenti ja töökust, siis Kiesslingu puhul võib väita, et karjääri ehitas ta üles talendi pealt.

«Ma ei teinud hooajaeelseid treeninguid kunagi 100-protsendiliselt kaasa. Mitte kordagi,» ütles Kiessling ning avaldas seejärel viisi, kuidas ta treenerid ära pettis.

«Klubist anti meile pulsikell, mis salvestas kõik jooksud üles. Kuna minu abikaasa on väga sportlik, andsin vahepeal kella talle ning saatsin ta enda asemel jooksma,» selgitas Kiessling.

Mehe sõnul ei jäänud ta kordagi pettusega vahele. «Ta jooksis nii tublisti, et keegi ei pannud kordagi tähele,» jätkas Kiessling, kelle sõnul ei andnud treeningutel viilimine kordagi palliplatsil tunda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles