Nurmagomedovi isa nimetas Mayweatheri matši aja ja koha

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abdulmanap ja Habib Nurmagomedov
Abdulmanap ja Habib Nurmagomedov Foto: KIRILL KUDRJAVTSEV/AFP/SCANPIX

Potentsiaalne heitlus Floyd Mayweatheri ja Habib Nurmagomedovi vahel on veel kaugel reaalsuseks saamisest, aga UFC-tähe isa seab juba matšiks uhkeid tärmineid. «See võib juhtuda 4. mail Groznõis.» sõnas Abdulmanap Nurmagomedov Vene meediale.

Kui matši potentsiaalne toimumiskoht tundub ulmelise unistusena, siis kust on tulnud vaid poole aasta kaugune kuupäev? Papa-Numagomedov selgitas sedagi: «Võitlus Floydiga on võimalik pärast (Habibi) UFC-lepingu lõppu.»

Numagomedov esitas Mayweatherile väljakutse pärast UFC 229 võistlusõhtul Conor McGregori alistamist. Üksnes matsi tulemust vaadates näib tema uhkustamisel alust olevat: sai ta ju MMA-matšis jagu samast mehest, kellest Mayweather poksiringis. Tegelikkuses on Dagestanist pärit sportlase šansid poksijale vastu saamiseks McGregorist tunduvalt kasinamad, sest ta on pigem maadleja, kui rusikasangar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles