Super-Kelly alistas rennisõidu valitseja ja võitis MK-etapi (4)

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Sildaru Copperi MK-etapil
Kelly Sildaru Copperi MK-etapil Foto: FIS

Kui pärast Copperis toimunud freestyle-suusatamise MK-sarja rennisõidu kvalifikatsioonivõistlust uskus Kelly Sildaru, et mitte keegi ei saa vastu ala valitsejale, Pyeongchangi olümpiavõitjale Cassie Sharpe’ile, siis tegelikkuses keegi siiski leidus. Kes muu, kui Kelly Sildaru!

Sildaru haaras võistlusel esikoha kohe avalaskumisel saadud skooriga 89,50 punkti. Teisel katsel õnnestus tal skoori veelgi parandada - 93,00 - ja seda õnneks, sest esimesel laskumisel kukkunud Sharpe sõitis enda poolt ette tulemuse 89,75.

Viimasel laskumisel Sildarul paremini ei läinud ja ta kordas oma avasõidu tulemust. Kanadalanna suutis taas parandada, aga mitte piisavalt. Tema lõppskooriks jäi 90,50.

Kolmandale-neljandale kohale pidasid vinge lahingu Rachael Karker ja Brita Sigourney. Esimene sai viimase sõidu skooriga 86,00 korraks kolmanda koha endale, kuid kohe otsa sõitis ameeriklanna otsa tulemuse 88,00.

Enne võistlust:

Täna tullakse starti kvalifikatsiooni pööratud stardijärjekorras:

Maddie Bowman (USA) 72,75
Kexin Zhang (Hiina) 79,25
Annalisa Drew (USA) 82,00
Devin Logan (USA) 85,25
Rachel Karker (Kanada) 86,00
Brita Sigourney (USA) 88,75
Kelly Sildaru (Eesti) 93,25
Cassie Sharpe (Kanada) 93,75

Sildaru alustas oma MK-hooaega kaks nädalat tagasi Stubais toimunud pargisõiduvõistlusega, mille ta võitis.

Pargisõidus on eestlanna varem MK-sarjas võistlustules olnud korra, kui möödunud aasta suvel saavutas Uus-Meremaal teise koha. Võitjaks krooniti toona Cassie Sharpe, kes võitis

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles