Schumacher Mercedesesse? Wolff andis aru

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mick Schumacher
Mick Schumacher Foto: HOCH ZWEI / Thomas Suer / imago/HochZwei/Suer

Seitsmekordse F1 maailmameistri Michael Schumacheri poeg Mick krooniti tänavu F3 Euroopa meistriks ja istub järgmiseks aastaks F2 vormelisse. Mõistagi on noormees juba ainuüksi nime tõttu ka F1-tiimide huviorbiidis ja enim räägitakse tema isa endistest meeskondadest, Ferrarist ja Mercedesest.

«Ta võitis sel aastal F3 meistritiitli Mercedese mootoriga masinal, mis on suurepärane, aga ta ei ole osa Mercedes-Benzi noorteprogrammist,» arutas Schumacheri olukorda enda vaatevinklist Mercedese F1-tiimi juht Toto Wolff.

«Kõige tähtsam on anda talle aega. Tal on see imeline pärand, et tal on isa, kes on kõigi aegade kõige edukam võidusõitja,» vahendab Wolffi juttu PlanetF1. «Ta võitis F3, sai selle märgi kirja. Nüüd läheb ta F2-sarja, mis peaks jälle olema väga keeruline väljakutse võistelda kogenud sõitjatega. Ma ei kahtle, et tal on potentsiaali olla edukas sõitja F1-sarjas. Võib-olla juhtub see kunagi meiega, võib-olla mitte.»

Schumacher vahetab küll võistlussarja, kuid mitte meeskonda - ka F2-sarjas jätkab ta Prema ridades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles