Alusalu teenis taas MK-sarjas punkte

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saskia Alusalu
Saskia Alusalu Foto: Yoshi Keller

Saskia Alusalu tuli sel nädalavahetusel MK-sarjas taas punktidele, kui lõpetas naiste 5000 meetri distantsil B-divisjonis kümnendana.

Poolas Tomazow Mazowieckis toimuval kiiruisutamise MK-etapil suutis Alusalu näidata taas arvestatavat kiirust, kui tuli B-grupis 21 naise konkurentsis kümnendale kohale.

Võistluse võitis hollandlanna Carien Kleibeuker, kes läbis distantsi ajaga 7.14,293 ning kogus 43 punkti. Teisele kohale tuli Kanadast pärit Valerie Maltais, kes kaotas Kleibeukerile 3,33 sekundit ning kogus 37 punkti. Kolmandal kohal lõpetas venelanna Elena Sokhryakova, kes kaotas võitjale 3,35 sekundiga ning kogus 31 punkti. Alusalu kaotas Kleibeukerile lõpuks 12,51 sekundiga ning kogus 20 punkti.

Pärast kolme peetud MK-etappi on Alusalu kokkuvõttes 21. kohal 53 punktiga, MK-sarja juhib Martina Sablikova 102 punktiga. Teisel kohal on Natalia Voronina 97 punktiga ning talle järgneb Isabelle Weidemann 92 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles