Sõidu katkestanud Fourcade: mul pole oma halbade esituste kohta mingit selgitust

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Fourcade
Martin Fourcade Foto: ANTONIO BAT / EPA

Eelmisel hooajal laskesuusatamise MK-sarja valitsenud Martin Fourcade pole suutnud sel hooajal end kohe nii käima saada, nagu ta ise seda soovinud oleks. 

Fourcade alustas MK-sarjas hooaega hästi, kui saavutas 20 kilomeetri eraldistardist sõidus kohe ka etapivõidu. Siiski oli juba siis näha, et sõidukiirus pole prantslasel parim. Reedel lõpetas Fourcade sprindidistantsi aga alles 24. kohal. 

Tänases jälitussõidus ei suutnud Fourcade samuti ennast käima saada nii nagu ta oleks seda soovinud. Suusakiirus oli veidi parem kui varasemalt, kuid lasketäpsus kannatas selle kõrvalt kõvasti ning pärast viimast laskmist otsustas Fourcade rajalt maha tulla. 

«Mul ei ole selgitusi oma kehva nädalavahetuse kohta. Kõik asjad ei ole hetkel läinud nii, nagu ma sooviksin ja plaaninud olin. Vaatamata sellele üritan edasi, annan endast parima, et samm haaval taas paremaks saada. Näeme järgmisel nädalavahetusel,» kirjutas Forucade pärast võistlust ise. 

Järgmine laskesuusatamise MK-etapp toimub juba tuleval nädalal Austrias Hochfilzenis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles