Norra mehed alistasid teatesõidu avaetapil napilt Venemaa (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Finn-Hagen Krogh ja Andrei Melnišenko lõpusirgel võidu nimel heitlemas.
Finn-Hagen Krogh ja Andrei Melnišenko lõpusirgel võidu nimel heitlemas. Foto: NTB SCANPIX / REUTERS

Beitostölenis toimunud murdmaasuusatamise MK-sarja hooaja esimese meeste 4x7,5 km teatesõidu võtsid norralased napi võidu Venemaa meeskonna ees.

Kogu sõidu vältel võitlesid võidu nimel vaid Norra I ning Venemaa I võistkond. Kuigi mõlemad meeskonnad üritasid erinevatel hetkedel taktikaliselt üks-teist üle kavaldada, jäi lõpplahendus ikkagi finišisirgele, kus Finn-Hagen Krogh edestas Andrei Melnitšenkot vaid 0,7 sekundiga.

Norra teatenelikusse kuulusid peale Krogh'i Emil Iversen, Martin Johnsrud Sundby ning Sjur Roethe. Venemaa teatenelikusse kuulusid Melnitšenko, Jevgeni Belov, Aleksandr Bolšunov ning Denis Spitsov.

Kolmanda koha teenis Norra II võistkond, kes kaotas võitjatele 53,4 sekundiga. Neljandaks jäi Šveitsi meeskond, kes kaotas Norra I võistkonnale juba 2.09,2. Šveitslased alistasid lõpuheitluses Prantsusmaa I ning Saksamaa võistkonna. Prantslased kaotasid Šveitsile 0,3 sekundit ning Saksamaa jäi Prantsusmaale omakorda alla 0,1 sekundiga.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles