Williams avalikustas, miks Kubica sõitjana valituks osutus

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Kubica ja tiimijuht Claire Williams
Robert Kubica ja tiimijuht Claire Williams Foto: XPB Images/Press Association Images/ScanPix

Williamsi meeskond avaldas tõe selle kohta, miks otsustati oma meeskonna põhisõitjaks võtta 33-aastane Robert Kubica.

Möödunud hooajal Williamsis testisõitjana olnud Robert Kubica on uuel hooajal Williamsi meeskonnas põhisõitja koos noorukese George Russelliga. Williamsi tiimijuht Claire Williams lausus Autospordile, et Kubica võitlusvaim oli see, mille pärast ta meeskonda palgati.

«Robert tegi testisõitjana meeskonna heaks väga palju. Uus hooaeg on Williamsi jaoks aga hoopis erinev eelnevast. Oleme palju aega ringradadel veetnud, et uuel aastal oleksime valmis sõitma kõrgematel kohtadel,» lausus Williams.

«Mulle tõesti meeldib see, milline võitlejahing Robertil sees on. See võitlustahe on see, miks me teda oma meeskonda antud hetkel väga vajasime. Me peame kõik kõvasti pingutama, aga Robertiga on see edaspidi lihtsam,» rääkis Williams.

Lisaks mainis Williams ära, et 33-aastane poolakas oli meeskonna jaoks esimene valik: «Ta on täielikult valmis taas tipus võitlema. Me nägime tema tagasitulekut ning arengut kõrval ja ta oli meie jaoks tänu sellele esimene valik.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles