Kalev/Cramo järgmine vastane andis tormihoiatuse

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta eest alistas Kalev/Cramo kodus Astana kümne punktiga. Kuidas läheb eeloleval pühapäeval võõrsil?
Aasta eest alistas Kalev/Cramo kodus Astana kümne punktiga. Kuidas läheb eeloleval pühapäeval võõrsil? Foto: Tairo Lutter / Postimees

Astana alistas pühapäeval korvpalli VTB Ühisliigas võõral väljakul Krasnodari Lokomotiv-Kuban koguni 90:71 ja saavutas kolme kaotuse kõrvale juba hooaja viienda võidu.

Üleplatsimeheks kerkis Astana mängija Michael Jenkins, kelle arvele kogunes 18 punkti. Geoffrey Groselle panustas võitu 16 ja Aleksandr Žigulin 15 silmaga. Viie võidu kõrvale hooaja neljanda kaotuse saanud Lokomotiv-Kubani parimad skooritegijad olid Vitali Fridzon ja Jamel Mclean, kes viskasid 13 ja 12 punkti.

Astana peab oma järgmise mängu eeloleval pühapäeval, 16. detsembril, kui kohtub koduväljakul valitseva Eesti meistri Kalev/Cramoga.

Teises pühapäevases mängus alistas Moskva oblasti Himki võõrsil Zielona Gora 97:74 ja jätkab üheksa mängu järel täisedu ehk üheksa võiduga. Himki resultatiivseim oli 21 punkti visanud Malcolm Thomas, Zielona Gora eest sai 17 silma kirja Gabe DeVoe.

VTB Ühisliiga: Himki (9 võitu ja 0 kaotust), CSKA (8-0), Unics (7-1), Astana (5-3), Zenit (5-3), Lokomotiv-Kuban (5-4), Kalev (4-5), Avtodor (3-5), 9. Jenissei (3-6), Parma (2-6), Zielona Gora (2-6), Nižni Novgorod (2-6), Tsmoki (2-6), VEF (2-8).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles