Ronaldo tahab Messit Itaalias mängimas näha

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi.
Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi. Foto: Francisco Seco / AP

Möödunud suvel Madridi Realist Torino Juventusesse siirdunud viiekordne maailma parim jalgpallur Cristiano Ronaldo loodab, et Barcelona staar Lionel Messi võtab tulevikus ette sarnase teekonna.

«Ma olen mänginud Inglismaal, Hispaanias, Itaalias, Portugali ja rahvusmeeskonnas. Messi on aga endiselt Hispaanias,» sõnas Ronaldo ajalehele Gazzetta dello Sport. «Tahan, et ta tuleks ühel päeval Itaaliasse. Loodan, et ta võtab selle väljakutse vastu, aga kui ta on Hispaanias õnnelik, siis ma aktsepteerin seda. Ta on fantastiline mängija ja hea inimene,» lisas portugallane.

Kui 33-aastane Ronaldo on karjääri jooksul esindanud Lissaboni Sportingut, Manchester Unitedit, Madridi Reali ja Torino Juventust, siis ligi kaks aastat noorem Messi on kogu karjääri mänginud Barcelonas.

Messi ja Ronaldo on jagasid eelmisel kümnel aastal omavahel kõik maailma parima jalgpalluri auhinnad (kumbki viis), kuid lõppeva aasta parimaks nimetati Madridi Realiga kolmandat aastat järjest Meistrite liiga võitnud ja Horvaatiaga maailmameistrivõistluste finaali jõudnud Luka Modric.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles