Eesti-Läti liiga kuu parimaks mängijaks valiti Tartu diagonaalründaja

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hindrek Pulk (valges).
Hindrek Pulk (valges). Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Eesti-Läti võrkpalliliiga liider Tartu Bigbank pidas eelmisel kuul kuus kohtumist ja võitis need kõik loovutamata vastastele ühtegi punkti.

Liiga juhtkonna hinnangul oli tartlaste parim mängija novembris diagonaalründaja Hindrek Pulk, kes tõi kuue mängu peale kokku oma meeskonnale 85 punkti (sealhulgas 12 serviässa) ehk 14,1 punkti mängu kohta. Eriti oluline oli Pulga panus printsipiaalses kohtumises lähima rivaali Riia Tehnikaülikooli vastu, mille Tartu võitis võõrsil 3:1. Selles mängus jäi Pulga arvele 23 punkti kasuteguriga +13 ja rünnakute õnnestumise protsendiga 64.

Credit24 Meistriliiga kuu parim mängija saab auhinnaks 150-eurose kinkekaardi, mille on välja pannud Sportland Eesti. Pühapäeval, 9. detsembril Pärnus Eesti karikavõistluste teise poolfinaalmängu eel andis Pulgale auhinna üle Pärnu võrkpalliklubi president Villu Voogel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles