Rakvere tuli Eesti-Läti liigas välja kahegeimilisest kaotusseisust (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sellel nädalal peetakse Eesti-Läti võrkpalliliigas 2018. aasta viimased kohtumised, kui algust tehakse teise ringi mängudega. Esimeses mängus tuli kahegeimilisest kaotusseisust välja Rakvere, kes alistas võõrsil TalTechi 3:2 (21:25, 23:25, 25:22, 25:20, 15:10).

Üleplatsimeheks kerkis TalTechi mängija Mihkel Nuut, kelle arvele kogunes suisa 33 punkti. Rakvere resultatiivseim oli Taavi Nõmmistu 30 punktiga. 

19 punkti kogunud Rakvere möödus Credit24 Meistriliigas Pärnu Võrkpalliklubist ja tõusis viiendale kohale. TalTech jätkab 11 silmaga kaheksandal kohal.

Enne mängu:

TalTech hoiab kümne punktiga kaheksandat kohta, samal ajal kui Rakvere on 17 silmaga kuuendal kohal. Credit24 Meistriliiga liidrina läheb aasta viimasele mängudenädalale vastu Tartu Bigbank, kes langes nädalavahetusel konkurentsist Eesti karikavõistlustel. Tartu meeskonnale on 11 mänguga kogutud 30 punkti. Teist kohta hoiab 24 punktiga Läti esimeeskond RTU/Robežsardze, kolmas on avaringi suurim üllataja Tallinna Selver 22 punktiga. Peale Bigbanki ja eelviimasel kohal oleva Limbaži on ülejäänutel peetud kümme kohtumist.

Kogu mäng järelvaadatavana:

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles