Järelvaadatav: Selverit loputanud Tartu tegi endale pühadeks hea tuju

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli Credit24 Eesti-Läti meistriliigas on sel nädalavahetusel ees ootamas viimased mängud enne suuri pühi, mis mööduvad karikafinaalide tähe all. Tabeli kolmas meeskond Tallinna Selver pidi tunnistama liidrikohta hoidva Tartu Bigbanki kindlat 3:0 (25:23, 25:19, 25:15) paremust.

Tartlastele tõi Samuel Walker 14 punkti, nii Hindrek Pulk kui ka Mart Naaber toetasid teda 12 punktiga. Selveri poolel kogus Albert Hurt 12 punkti, Oliver Orav lisas 8 punkit. Tartu pääseb liidrina nüüd talvepuhkusele, tabelis neljandaks langenud Selver peab aga ülehomme kohtumise TalTechiga.

Enne mängu:

Et ühisliigas 30 punktiga liidrikohta hoidev Tartu langes karikasarjas poolfinaalides konkurentsist, ootab neid täna ees aasta viimane ametlik mäng. Enne, kui selverlased verivorsti ja seapraadi sööma lubatakse, tuleb neil aga reedel madistada Tallinna derbis TalTechiga. Edu korral on seni 22 punkti kogunud Selveril võimalus kerkida mööda liigas teist kohta hoidvast Riia meeskonnast.

Kogu mäng järelvaadatavana:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles