Video: purjus Kimi Räikkönen tänas fänne ja näitas oma vene keele oskuseid

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen
Kimi Räikkönen Foto: CLIVE MASON / AFP

Möödunud nädalavahetusel toimus Peterburis Rahvusvahelise Autospordiliidu (FIA) pidulik hooaja lõpetamine. Kõige rohkem pakkus pärast üritust kõneainet aga Kimi Räikkönen. 

Hooaja lõppu selgelt nautinud Räikkönen lubas endale üheks õhtuks tippsportlase elu kõrvalt ka veidi vabamat olemist ning ei pidanud paljuks ka veidi napsitada. Kõige selle järel pakkus Räikköneni käitumine rahvale palju nalja. 

Siiani olid lõbusas tujus Räikkönenist tehtud videoklipid pärit FIA ametlikust otseülekandest, mida ürituselt tehti. Nüüd on üles laetud ka video, kus Räikkönen galalt lahkudes otsustab pöörduda ka oma fännide poole, keda toetajad hüüavad. 

Küllaltki raske sammuga liikuv jäämees pole sel hetkel aga sugugi külm ja ükskõikne, vaid jagab fännidele autogramme ning lisaks näitab Venemaalt pärit inimestele oma vene keele oskust - Räikkönen lausub uhkelt «terviseks».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles