Klopp kaitseb rassismiskandaali sattunud Sterlingut: ta käitus olukorras õigesti

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp
Jürgen Klopp Foto: Martin Rickett / PA Wire/PA Images

Liverpooli peatreener Jürgen Klopp kaitseb Manchester City ründajat Raheem Sterlingut, kes sattus möödunud nädalavahetusel rassismiskandaali.

Inglismaa meedias lööb laineid Londoni Chelsea ja Manchester City laupäevaõhtune mäng, kus hooaja esimese kaotuse saanud City ründaja Raheem Sterling pidi väidetavalt taluma pealtvaatajate rassistlikke mõnitusi. 

«Ma vaatasin mängu ja nägin olukorda, kus Sterling asus nurgalööki andma ning mõned fönnid karjusid tema selja taga. Ma ei kuulnud küll midagi, aga mulle meeldis tema reaktsioon – ta ei lasknud ennast nendest mõjutada,» rääkis Klopp.

«Sellised inimesed ei väärigi mingisugust tähelepanu ega austust. Ma ei ole üllatunud, et sellised asjad juhtuvad, aga selle eest tuleb määrata korralikud karistused. Kui lihtsalt õelda, et ärge tehke, siis ei muutu midagi,» usutles Klopp.

«Minu meelest tuleks nendelt inimestelt tähelepanu ära võtta. Me peame probleemiga tegelema, aga samas see tähelepanu andmine kaasa ei aita. Ma arvan, et selliste tegude eest tuleb määrata karmid karistused ning vähendada kogu seda üldist tähelepanu hulka, mis sellega kaasneb,» arvas Klopp.

Kogu olukorda on uurimas Inglismaa Jalgpallillit, kes pole ametlikult veel avaldusi juhtunu osas teinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles