Postimees TV: LeBron James ja Dwyane Wade jätsid emotsionaalselt hüvasti

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korvpalliliigas NBA jätsid emotsionaalselt hüvasti kaks legendi, LeBron James ja Dwyane Wade. Wade paneb selle hooaja järel ketsid varna ning nõnda olid mehed liigaväljakul vastamisi viimast korda. Los Angeles Lakers võitis Miami Heati 108:105.

Seejuures oli just tänavu karjääri lõpetaval Wade'il võimalus mäng lisaajale viia, kuid Lakersi kaitse pidas tänu Jamesi tööle. James viskas 28 punkti (lisaks 12 resultatiivset söötu, 9 lauapalli), Lakersi resultatiivseim oli Kyle Kuzma 33 punktiga.

Wade viskas 15 punkti, tabamata seejuures seitsmest kaugviskest mitte ühtegi.

Aastail 2010-2014 koos Miami Heatis mänginud ning kahel korral meistriks tulnud legendid olid kohtumise lõppedes väga emotsionaalsed ning vahetasid mängu lõpus ka särke:

 

«Ta on üks aegade parimaid mängijaid. Pole vahet, kas oleme olnud meeskonnakaaslased või rivaalid, oleme endast kõik andnud. Olen tänulik, et olen temaga väljakut jaganud. Hakkan seda igatsema, hakkan seda s***akanti igatsema,» rääkis Wade mängujärgses intervjuus ESPNile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles