Loeb M-Sporti? Wilson: seda on liiga vara öelda

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Loeb Kataloonia rallil.
Sebastien Loeb Kataloonia rallil. Foto: Joan Cros / ZUMAPRESS.com

Järgmisel rallihooajal igal etapil varasema kolme asemel vaid kahe autoga osalev M-Spordi meeskond võib vaba koha täita üheksakordse maailmameistri, prantslase Sebastien Loebiga.

Praeguse seisuga on M-Spordiga leping järgmiseks hooajaks vaid soomlasel Teemu Suninenil. «Teist nime ma ei saa välja öelda,» sõnas M-Spordi pealik Malcolm Wilson intervjuus Saksamaa väljaandele Rallye Magazin. 

Eelmisel hooajal Citroeniga kolmel etapil osalenud ja Kataloonias ka rallivõidu saavutanud Loebi kohta lausus Wilson: «Ma ei ole temaga veel rääkinud. Seda on liiga vara öelda, kas Loeb sõidab meie eest või mitte.»

Peale Sunineni on sõidavad järgmisel hooajal autoralli MM-sarjas kindlasti Esapekka Lappi, Sebastien Ogier (mõlemad Citroen), Andreas Mikkelsen, Dani Sordo, Thierry Neuville (kõik Hyundai), Jari-Matti Latvala, Kris Meeke ja Ott Tänak (kõik Toyota).

2019. aasta rallihooaeg algab 24. jaanuaril Monte Carlos ja lõppeb 17. novembril Austraalias. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles