Norra suusatajate sant päev: noor täht sattus liiklusõnnetusse

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johannes Høsflot Klæbo.
Johannes Høsflot Klæbo. Foto: NewsPix24/SIPA / Scanpix

Norra suusapäeva suuruudis on mõistagi Petter Northugi teade karjääri lõpetamisest, ent probleeme jagub ka noorema põlvkonna suusameestele. Johannes Høsflot Klæbo sattus liiklusõnnetusse, kuhu oli segatud ka laps.

Suusaässa isa Haakon kinnitas NRK-le, et avarii tõesti juhtus. «Johannesega on kõik korras. Õnneks ei saanud mitte keegi vigastada,» oskas pojaga ainult põgusalt rääkida saanud Haakon öelda.

Politsei kinnitas, et Klæbo juhitud Toyota RAV4 sõitis tagant sisse eesliikunud autole, mis oli vöötraja ees jalakäija üle tee laskmiseks peatunud. Seisma jäänud auto tabas saadud löögi tõttu teed ületanud 12-aastast tüdrukut, kuid laps ei saanud viga, samuti ei juhtunud midagi eesmise auto naisjuhiga. Politsei võttis siiski Klæbo juhiloa lõplike asjaolude selgumiseni hoiule, nagu Norra seadused sellisel puhul ette näevad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles