Vene jäi nullile ja Fuenlabrada kaotas Meistrite liigas olulise mängu

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene.
Siim-Sander Vene. Foto: Matteo Cogliati/PACIFIC P/SIPA/Scanpix

Eesti korvpallikoondislase Siim-Sander Vene uus tööandja Fuenlabrada Montakit kaotas Meistrite liigas 65:75 Bambergi Brosele.

Algviisikusse kuulunud Vene sai korralikult mänguaega, viibides platsil 23 minutit. Paraku ei suutnud ta selle ajaga punktiarvet avada, saates korvist mööda kõik viis viset. Neli neist tulid seejuures kolmepunktijoone tagant. Veel jäi Vene arvele üks lauapall, üks vaheltlõige ja kaks isiklikku viga.

Fuenlabrada püsis kenasti mängus viimase veerandajani, mida alustati isegi ühepunktilises eduseisus. Bamberg viskas aga kümne viimase minutiga 23 punkti Fuenlabrada 12 vastu ja võitis. Francisco Cruz tõi Fuenlabradale 13 ja Christian Eyenga 11 punkti, nii Lucas Noguiera, Marc Garcia kui ka ian O'Leary arvele kanti 8 punkti. Bambergi parim oli 26 punktiga üleplatsimeheks kerkinud Tyrese Rice, Patrick Heckmann ja Augustine Rubit lisasid kumbki 11 punkti.

Fuenlabrada on kaheksast mängust kogunud kolm võitu ja viis kaotust, mis annab kaheksaliikmelises grupis kuuenda koha. Bambergil on viis võitu ja kolm kaotust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles