Venno ja Täht pommitasid Türgis üleplatsimeestena oma klubid võidule

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno rünnakul.
Oliver Venno rünnakul. Foto: tvf.org.tr

Eesti võrkpallikoondise põhimehed Oliver Venno ja Robert Täht aitasid Türgi meistriliigas oma tööandjad järjekordse võiduni, tehes seejuures ka individuaalselt väga tulemusliku mängu.

Venno koduklubi Galatasaray alistas võõrsil väga tasavägises mängus 3:2 (26.24, 18:25, 23:25, 25:21, 15:13) Fenerbahce. Venno arvele kanti 30 punkti, eestlane ründas 44-protsendilise täpsusega ning lisas blokist neli ja serviässast ühe punkti. Mõistagi oli Venno sellega üleplatsimees, Roland Gergye toetas teda 15 ja Yasin Aydin 14 punktiga.

Robert Täht ja Izmiri Arkas Spor said mõnevõrra kergemini 3:1 (25:17, 23:25, 25:21, 25:22) kodus jagu kolmandal tabelireal olevast Maliye Piyangost, Täht kostitas vastaseid 58-protsendilise rünnakutäpsuse juures 29 punktiga, millest neli tulid serviässast.

Tabeliliider Halkbank jäi kümnendas voorus Tokatile ja lasi sellega Galatasaray endale lähemale. Halkbankil on nüüd kümnest mängust kaheksa võitu nagu ka Galatasarayl, Maliye Piyango on seitsme võiduga kolmas ja Arkas Spor kuue võiduga neljas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles