Ametlik: Siim-Sander Vene lõi käed Euroliiga klubiga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene.
Siim-Sander Vene. Foto: Matteo Cogliati/PACIFIC P/SIPA/Scanpix

See pole aprillinali: Eesti korvpallikoondislane Siim-Sander Vene jõudis Hispaania klubi Fuenlabrada eest pidada kõigest kaks mängu, ent vahetas nüüd taas tööandjat. Venest sai Euroliigas palliva Gran Canaria mängija.

Fuenlabrada klubi avaldas oma Twitteri kontol, et Vene on lõpetanud klubiga lepingu ning tasutud on vajalik väljaostusumma, et liituda Euroliiga klubiga. Uueks meeskonnaks on Hispaania kõrgliigaklubi Gran Canaria.

«Siimul peaks leping Gran Canariga olema allkirjastatud,» sõnas Siim-Sander Vene isa Priit Vene Postimehele. «Paar kuud on juba uuritud, aga seni olid need ebamäärased. Pärast pühapäevast mängu läks asi kuumaks ja Siimul oli väljaostuklausel. Ega ka Fuenlabrada ei arvanud, et Siim kohe ära läheb, aga Euroliiga on Euroopas kõige ihaldusväärsem võistlussari,» lisas Priit.

Täiendatud kell 17.54. Ametlik: Siim-Sander Vene on Gran Canaria mängija! Gran Canaria teatas oma koduleheküljel, et on sõlminud Venega lepingu, mille pikkust pole avaldatud. Kodulehekülg märgib, et Vene aitab meeskonda oma kogemuse ja kaugvisetega.

Äsjaste koondisemängude ajal veel töötu staatuses olnud Vene lõi seejärel käed Fuenlabradaga, kelle eest pidas eile õhtul mängu Meistrite liigas, kus kohtuti Bambergiga. Nüüd saab ta aga pallida Gran Canarias, kes kohtub juba homme Euroliigas väga tähtsas mängus Podgorica Buducnostiga. Gran Canarial on tabelis 11 mängust 4, Buducnostil 3 võitu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles