Jalgpalliklubi soetanud Ronaldo: inimeste inspireerimine on parem, kui Barcelonale kübaratriki löömine

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronaldo Real Valladolidi särgiga
Ronaldo Real Valladolidi särgiga Foto: CESAR MANSO / AFP

Endine Brasiilia koondise ründaja Ronaldo soetas endale Hispaania esiliigameeskonna Real Valladolidi. Endine jalgpallur rääkis veidi lähemalt oma ostust ning mõtetest seoses klubiga.

«Otsisin kaks aastat, et leida meeskonda Inglismaal või Hispaanias. Valladolid oli minu jaoks nagu kingitus. Klubil on 90 aasta pikkune ajalugu ja lisaks elab linnas 300 000 inimest, kes elavad jalgpallile hingega kaasa. Sellel kohal on meeletu potentsiaal»" rääkis Ronaldo Reutersile.

«Inimeste inspireerimine on parem kui Barcelona vastu kübaratriki löömine. Ma leidsin asja, millega ma tõesti soovin tegeleda ja see klubi on koht, millesse soovin palju panustada. See on minu võimalus midagi inimestele anda,» rääkis Ronaldo.

Lisaks kõigele üritab Ronaldo saada veidi toetust ka oma vanalt koduklubilt Madridi Realilt. «Hetkel üritame laenule saada noort talenti Vinicius Juniorit. Küsisin Florentino Perezelt selle kohta, aga selle teostamine saab olema keeruline,» seletas Ronaldo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles