Korvpalli Euroliiga: CSKA võttis järjekordse võidu, liider Fenerbahce ei vääratanud

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
CSKA - Himki
CSKA - Himki Foto: Grigory Sysoev / Sputnik

Korvpalli Euroliigas sai järjekordse võidu Moskva CSKA, kes võitis teist Venemaa meeskonda Moskva Himki 88:74. Liiga liider Fenerbahce jätkas samuti võidukalt. 

CSKA alustas kohe mängu paremini ja nii mindi kohtumist juhtima esimesel veerandajal 24:17. Ka teisel veerandajal jätkas CSKA vaikselt edu suurendamist ja poolajaks oldi kohtumist juhtimas 49:40.

Ka kolmandal veerandajal ei muutunud mängupilt palju. CSKA kontrollis kohtumist rohkem ning ka eduseisu kasvatati enne viimast veerandaega jõudsalt. Kolmas veerandaeg lõppes CSKA 75:53 eduseisus. Kuigi viimasel veerandajal oli Himki võistkond resultatiivsem, võitis CSKA kohtumise siiski 88:74.

CSKA parimaks kerkis Daniel Hackett 14 punktiga, talle järgnesid Sergio Rodriguez 12 punkti ning Cory Higgins 11 punktiga. Himki parimaks oli Stefan Markovic, kes kogus kohtumisega lausa 18 punkti, lisaks aitas Malcolm Thomas kaasa 15 punktiga.

Lisaks kohtusid omavahel Piraeuse Olympiakos ning Istanbuli Anadolu Efesist. Avaveerandajal kindlalt juhtinud Olympiakos lasi teisel veerandajal Istanbuli meeskonnal visata 34 punkti ja nii mindi poolajale Olympiakose napis 48:46.

Olympiakos andis eduseisu käest ning oli viimase veerandaja lõpuminutiteni kaotusseisus, kuid siis leidsid kreeklased uut hingamist ning lõpuks võeti Istanbuli meeskonna vastu 88:81 võit. Olypiakose parimaks kerkiksid Alex Toupane 19 punkti ning Nikola Milutinov 15. punktiga.

Liiga liider Istanbuli Fenerbahce võitis koduväljakul 92:85 Milani, Baskonia alistas 81:79 Tel Avivi Maccabi. Madridi Real võitis kindlalt 92:65 Barcelonat. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles