Vettelit valdavad Kubica naasmise osas kahetised tunded

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel.
Sebastian Vettel. Foto: David Davies / PA Wire/PA Images

Ferrari vormel 1 meeskonna sõitja Sebastian Vettel avaldas, et teda valdavad Robert Kubica naasmise osas kuninglikku vormelisarja kahetised tunded.

Kaheksa aastat pärast ränka õnnetust, mis Kubicalt peaaegu elu röövis, on poolakas vormel 1 sarjas tagasi. Ta sõlmis lepingu Williamsi meeskonnaga, kus ta oli tänavusel hooajal testisõitjana ametis. Kubical on vigastusi, mis ei ole siiani paranenud – näiteks ei saa ta jätkuvalt parema käega roolist kinni hoida, kuid ta on õppinud kompenseerima ja leidma teisi lahendusi.

«Ühest küljest mulle meeldib Kubica taasliitumine vormel 1 sarjaga. Keegi ei suuda ette kujutada, kui raske see tema jaoks oli ja mida ta on läbi elanud,» sõnas Vettel väljaandele Blick. «Teisest küljest on palju noori sõitjaid, kes väärivad võimalust,» lisas neljakordne maailmameister.

Järgmisel hooajal sõidab kuninglikus vormelisarjas koguni kolm debütanti – Geroge Russell (Kubica meeskonnakaaslane Williamsis), Lando Norris (McLaren) ja Alexander Albon (Toro Rosso).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles