Tipphetked: Klavan ja Cagliari said viimastel minutitel Euroopa tippklubilt ülivalusa kaotuse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Itaalia kõrgliigas kohtusid Ragnar Klavan ja Cagliari kodustaadionil tippklubi Napoliga. Võitluslik mäng lõppes Napoli napi 1:0 võiduga.

Itaalia kõrgliigas Juventuse järel teist kohta hoidev Napoli läks Cagliari vastu peale kindla plaaniga kolm punkti koju kaasa viia. Vaatamata Napoli kergele üleolekule lõppes avapoolaeg 0:0 viigiga. 

Ka teine poolaeg kulges võitluslikult ning omad võimalused tekkisid ka Cagliaril, kuid kumbki meeskond skoori teha ei suutnud. Mängule lisati seitse lisaminutit ja kui neist kaks oli mängitud, teenis Napoli heas kohas karistuslöögi. Arkadiusz Miliku imeline karistuslöök maandus väravas ja nii oli Napoli kohtumise 1:0 võitnud. 

 

Terve mäng järelvaadatav:

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Enne mängu:

Cagliari on liigatabelis 17 punktiga 13. kohal. Viimases neljas mängus pole tuntud ei kaotusekibedust ega ka võidurõõmu ning ehkki tabelis tõusmisele järjestikused viigid just kaasa ei aita, võiks meeskond täna viigipunktiga vägagi rahule jääda. Nädala eest päästeti viik väga dramaatilisel moel, kui üheksakesi platsile jäämise järel õnnestus Romale viimastel sekunditel 2:2 värav lüüa.

Napoli on aga veel kangem vastane, sest liigatabelis on nad teised, jäädes alla vaid suveräänsele liidrile Torino Juventusele. Äsja Meistrite liiga alagrupiturniirilt langenud Napoli on kogunud 35 punkti ning edestab kolme punktiga Milano Interit.

Kahes viimases kohtumises pärast vigastuspausilt naasmist jälle algkoosseisu kuulunud ja sinna ilmselt tänagi kuuluval Ragnar Klavanil tuleb väga raske tööpäev, sest nii Lorenzo Insigne, Dries Mertens kui ka Arkadiusz Milik on Napoli eest sel hooajal löönud juba seitse liigaväravat. Kolme peale kirja saadud 21 kolli on tervelt kuue võrra enam kui kogu Cagliari meeskonnal kokku...

Rünnak ongi kodumeeskonna põhiline murelaps, sest endale lüüa lastud väravate arvestuses jagatakse enne pühapäevaste mängude algust tabelis koguni kaheksandat kohta ning näiteks neljandal-viiendal kohal olevad Milan ja Lazio on endale lubanud lüüa vaid ühe värava vähem. Cagliari rünnak on aga kogu liiga peale paremuselt alles 15. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles