Karjääri lõpetanud Northugile esitati Facebookis ootamatu pakkumine

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petter Northug.
Petter Northug. Foto: JON OLAV NESVOLD / imago/Bildbyran

Tänapäeva suhtlusel pole piire. 26-aastane Klara Nordell saatis äsja karjääri lõpetanud Norra suusatähele Petter Northugile (32) Facebooki kaudu sõnumi: «Kas sa tahaksid minuga kohtama minna?» Nüüd levib tema kutse näoraamatus nagu kulutuli, vahendab Expressen.

Nordellile tuli mõte Northugiga lähemalt tuttavaks saada pärast tema pressikonverentsi, kus suusatäht teatas pisarsilmil karjääri lõpetamisest. Õigemini, neiu on alati suusatajale südamest kaasa elanud, ent nüüd kui Northugi karjäär on läbi, oleks tal ehk ka aega. Sest naistemees ta ju ka on....

«Tegime sõpradega nalja, et kunagi võiks ju Petteriga kohtuda. Ütlesin neile, et küll on kahju, et ta ei tea, kes ma olen! Äkki lahendaksime selle mure?» rääkis Nordell Expressenile.

Nõnda laadis Nordell Facebooki üles pildi, kus kutsubki Northugi kohtama. Postitus on praeguseks saanud üle 1200 «meeldimise» ning seda on jagatud üle 2400 korra. Seejuures on postituse juures märgitud ka Northugi vendade kontod.  

Kahjuks pole Northug ise aga veel vedu võtnud ning postitusele vastanud. Kui see aga juhtuks, loodab Nordell temaga veeta ühe toreda päeva. «Võib-olla annaks ta mulle suusamäel mõningaid nippe. Ja siis võiks õhtu lõppeda õhtusöögiga,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles