Liverpool alistas Manchester Unitedi, Arsenali imeline seeria sai lõpu

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Xherdan Sgaqiri lõi Unitedile kaks väravat ja Liverpool jätkab liiga liidritena.
Xherdan Sgaqiri lõi Unitedile kaks väravat ja Liverpool jätkab liiga liidritena. Foto: Phil Noble / REUTERS

Inglismaa kõrgliiga 17. voorus alistas Liverpool 3:1 Manchester Unitedi ning Arsenali 22 mängu pikkune ilma kaotuseta seeria sai lõpu.

Liverpool kohtus koduväljakul Manchester Unitediga ning vajas kindlasti võitu, et säilitada kõrgliigas liidrikoht. 24. minutil viis Sadio Mane Liverpooli 1:0 ka juhtima, kuid üheksa minutit hiljem tegi Liverpooli väravavaht Alisson eksimuse, tänu millele Jesse Lingard seisu viigistada sai.

Võitluslik mäng jätkus ka teisel poolajal, kuid muutus mängu tuli alles siis, kui Jürgen Klopp tegi peatreenerina supervahetuse. 70. minutil pani Klopp mängu Xherdan Sgaqiri, kes juba kolm minutit hiljem viis Liverpooli 2:1 juhtima viis ning 80. minutil ka teise värava lõi, tehes lõppseisuks 3:1.

Arsenali ja Southamptoni vaheline kohtumine algas Arsenali jaoks kerge šokiga, kui Danny Ings Southamptoni 20. minutil kohtumist 1:0 juhtima viis. Henrik Mkhitaryan suutis seisu kaheksa minutit hiljem viigistada, aga poolajaks suutis Southampton uuesti kohtumist juhtima minna, kui Ings oma mängu teise värava kirja sai.

Teine poolaeg algas Arsenali esituses paremini ning läbi kerge õnne leidis Mkhitaryani löök tänu rikošetile tee väravasse ning seis oli viigistatud 2:2. 85. minutil sai aga prohmakaga hakkama Arsenali väravavaht Brend Leno, kes eksis palli püüdma minnes ning Charlie Austin lükkas palli peaga väravasse, aidates Southamptoni 3:2 võiduni.

Täna kohtusid omavahel ka Chelsea ja Brighton. Esimesel poolajal viis kõigepealt Pedro Chelsea 1:0 juhtima ning veidi hiljem sai jala valgeks ka esimesele väravale väravasöödu andnud Eden Hazard. Kuigi teisel poolajal suutis Solomon March Brightoni poolelt ühe värava Chelsea'ile tagasi lüüa, lõppes mäng siiski Chelsea 2:1 võiduga.

Liverpool  jätkab pärast 17. mänguvooru liidritena 45 punktiga, Chelsea asub neljandal kohal 37 punktiga, Arsenal on hetkel viies 34 punktiga. Manchester United jätkab kuuendal kohal 26 punktiga, Brighton on 21 punktiga 13. kohal ning Southampton tõusis tänu võidule 17. kohale 12 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles