Vene debüüt Euroliiga klubis lükkus lähitulevikku

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim.Sander Vene
Siim.Sander Vene Foto: Twitter/Gran Canaria CB

Eesti korvpallikoondislane Siim-Sander Vene, kes liitus nädala keskel Euroliigas mängiva Hispaania tippklubi Herbalife Gran Canariaga, Hispaania liigas debüüti veel ei teinud. Vene koduklubi võttis 83:68 Divina Seguros Joventutit.

«Ei oskagi öelda, kuidas see otsus lõpuks kujuneb, et kas «jah» või «ei». Olevat väga kahe vahel. Täna õhtul teen esimese trenni ja eks peale seda treenerid otsustavad,» rääkis Euroliiga klubi Gran Canaria värske täiendus Siim-Sander Vene eile Postimehele. Siiski peab Vene debüüt uues klubis veel ootama, sest ta ei kuulu Canaria Hispaania liiga kohtumises Badalonona Joventuti vastu koosseisu.

Alles neljapäeval Hispaaniasse jõudnud Vene rääkis Postimehele, et tema eesmärk on teenida võimalikult palju mänguaega. « Jutu järgi on «kolme» peal mind rohkem vaja, mujal on rohkem katet. Ehk praeguse seisuga peaksin seal hakkama meeskonda aitama, aga kuidas see täpselt välja kujuneb, eks näeme juba mängudes. Trenne polegi aega siin teha, kogu aeg on mängud,»rääkis ta. 

«Koduliiga on murelaps, kus on kõvasti parandamisruumi. Tabeli lõpuosa kindlasti meeskonda ei rahulda ja alla play-offi (pääseb kaheksa paremat) ei taha keegi midagi mõelda. See eesmärk ongi – saada praegusest raskest olukorrast üle, pääseda play-offi ja siis võidelda liigas juba kõrgemate kohtade nimel. See on esmatähtis.»

Gran Canaria võitis 83:68 Divina Seguros Joventuti, kes hoiab liigas kaheksandat kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles