Klavan kompromissitust heitlusest: nii Cagliaris asjad käivad

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ragnar Klavani koduklubi Cagliari Calcio kaotas Itaalia kõrgliigas tänavu esimese mängu kodustaadionil ja seda ülivalusal moel. Suurklubi Napoli pani oma paremuse maksma 91. minuti Arkadiusz Miliku väravast. Vaatamata kaotusele sõnas Klavan klubi kodulehe vahendusel, et on meeskonna üle uhke.

Klavan alustas kommentaari märkusega, et tema vorm pole pärast vahepealset vigastuspausi veel päris tipus. «Isiklikult usun, et saan veel paremaks minna, aga kõige tähtsam on anda endast kõik meeskonna ja fännide nimel,» rääkis keskkaitsja. «Isegi täna ja eelmisel nädalal AS Roma vastu (lõpuminutitel päästetud 2:2 viik – toim), olid nad erakordsed ja lõid oivalise atmosfääri. Me anname väljakul endast kõik, fännid hindavad seda ja tasuvad meile selle eest tribüünidel.»

Eesti koondise kapten võttis eilse valusa kaotuse kokku: «Peame olema enda üle uhked. Napoli on tugev, kuid me suutsime neile raskusi valmistada ja see on meile juba auasi. Võib-olla oli neil rohkem võimalusi, kuid meiegi lõime neid. Näitasime võimsat meeskonnavaimu ja võitlesime iga palli pärast – nii Cagliaris asjad käivad. Muidugi on valus viimastel minutitel kaotada, aga selline jalgpall juba on.»

Järgmine matš on Cagliaril kavas laupäeval võõrsil Rooma Lazioga ja järgmised seitse päeva toovad veel kodumängu Genoaga ja küllasõidu Udinesele. «Ees ootab keeruline periood – kolm mängu paaripäevase vahega. Need tulevad keerulised kohtumised ja vajame kõigi panust. Lazio on järjekordne kange vastane, aga kui mängime nagu viimastes mängudes, teeme nende elu keeruliseks. Peame minema väljakule hirmu tundmata ja andma endast 100 protsenti,» rääkis Klavan.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles