PSG peatreener Tuchel oma meeskonda Manchester Unitedi vastu favoriidiks ei pea

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paris Saint-Germaini treener Thomas Tuchel
Paris Saint-Germaini treener Thomas Tuchel Foto: CIAMBELLI/SIPA / CIAMBELLI/SIPA

Täna loositi Meistrite Liigas play-off paarid, kus omavahel loositi kokku ka raskes seisus olev Manchester United ning Prantsusmaa tippklubi Paris Saint-Germaini. Vaatamata kõigele ei pea PSG peatreener Thomas Tuchel oma meeskonda favoriidiks.

«Manchester Unitedi vastu pole kunagi kerge mängida. Neil on väga suur kogemus Meistrite liigas mängimise koha pealt ja lisaks on alati väga keeruline mängida Old Traffordil. Saab olema raske katsumus,» rääkis Tuchel pärast loosi.

Kui Tuchelile mainiti, et nemad on pigem favoriidid, ei nõustunud sakslane sellega sugugi: «Favoriidid? Ma ei ütleks, et meie favoriidid oleme. Meil ei ole palju kogemusi veerandfinaalides ja poolfinaalides mängides.»

«Nii nagu me austame sellist klubi nagu on United, peame austama ka nende peatreenerit Jose Mourinhot. Tal on väga palju kogemusi. Vaatamata kõigele usun ma meie meeskonda ning arvan, et oleme võimelised võitma,» rääkis Tuchel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles