Tipphetked: Lazio rikkus Cagliari jõulud, Klavan võeti vaheajal pingile

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Itaalia kõrgliiga 17. vooru avas Rooma Lazio ja Cagliari mäng. Meistrite liiga pileti nimel võitlev pealinnaklubi oli matšis selgelt parem ja teenis 3:1 võidu. Ragnar Klavan mängis külaliste eest vaid avapoolaja.

Lazio otsustas matši saatuse kiirelt: 12. minutil oli täpne Sergej Milinkovic-Savic ja 23. minutil Francesco Acerbi. Pärast avapoolaega üritas külalismeeskond mängu muutust tuua võttes pingile keskkaitsja Klavani ja ründaja Alberto Cerri ja saates platsile Marko Pajaci ning Diego Fariase, kuid pööret mängu tuua ei suudetudki. Kolmanda värava lõi hoopis Lazio läbi Senad Lulici.

Cagliari auvärava lõi Joao Pedro üleminutitel penaltist.

Lazio kerkib vähemalt ajutiselt Serie A neljandaks meeskonnaks. Cagliari on 13. kohal, aga võib halva õnne korral kuni kolm astet tabelis pudeneda.

Järgmine mäng on Cagliaril kavas teisel jõulupühal, kui võõrustatakse lähirivaal Genoat.

Enne mängu:

Kui Cagliari, kes hoiab 17 punktiga 13. kohta, heitleb liigatabeli keskosas ja proovib mitte väljalangemistsooni pudeneda, siis Lazio jahib Meistrite liiga kohta. Pealinlased hoiavad Torino Juventuse (46 punkti), Napoli (38), Milano Interi (32) ja Milani (27) järel 25 silmaga viiendat kohta. Meistrite liigasse pääsevad neli paremat.

Lazio viimase aja vorm pole aga kiita, sest viimasest viiest kohtumisest pole võidetud ühtegi – neli viiki ja üks kaotus. Kusjuures Cagliaril on täpselt samasugune saldo. Mõlemad meeskonnad tulevad kohtumisele kaotuse pealt.

Kogu mäng järelvaadatavana:

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Cagliari algkoosseis:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles