Neuville jääb Autospordi aasta parimate edetabelis kolmandat aastat järjest Tänakule alla

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thierry Neuville.
Thierry Neuville. Foto: PAU BARRENA / AFP

Maailma mainekaim mootorispordiportaal Autosport jätkab aasta parimate võidusõitjate väljakuulutamist. Täna avaldas Autosport edetabeli teise kümne sportlased.

Tänavu autoralli maailmameistrivõistlustel Sebastien Ogier’ järel teise koha saavutanud Thierry Neuville paikneb aasta edetabelis 14. kohal, mis tähendab, et eelmise aastaga võrreldes kerkis belglane viis kohta. Tunamullu ei mahtunud Neuville isegi 50 parima sekka. 

Neuville’i ette teise kümnesse mahtusid tänavu veel Daniel Ricciardo (13. koht), Alexander Rossi (12.) ja Nico Hülkenberg (11.). Ricciardo sai tänavu vormel 1 maailmameistrivõistlustel kuuenda ja Hülkenberg seitsmenda koha. Rossi jäi IndyCar sarjas Scott Dixoni järel teisele kohale.

11.-20. kohtadel ei näe spordisõbrad tänavu aga Ott Tänaku nime ehk suure tõenäosusega mahub Eesti parim autosportlane teiste maailma tippude kõrval esikümnesse. Võrdluseks: eelmisel aastal sai Tänak portaali Autosport aasta parimate edetabelis 12. ning aasta varem 43. koha ehk Neuville jääb talle kolmandat aastat järjest alla.

Autosport avaldab edetabeli kümme parimat neljapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles