Ronaldo kannule tõusnud Bale viis Reali kübaratrikiga klubide MMi finaali

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale.
Gareth Bale. Foto: MAHMOUD KHALED / EPA

Madridi Reali jalgpallimeeskond jõudis kolmandat aastat järjest klubide maailmameistrivõistlustel finaali, kui alistas poolfinaalis Aasia meistri Kashima Antlersi 3:1.

Madridi Real haaras juhtohjad paar minutit enne poolajavilet, kui sihile jõudis Gareth Bale. Teisel poolajal (53. ja 55. minutil) lisas waleslane veel kaks väravat ja sellele Jaapani meeskond rohtu ei leidnud. Kashima Antlersi auvärava eest hoolitses 78. minutil Shoma Doi.

Kübaratrikiga kerkis Bale klubide maailmameistrivõistlustel löödud väravate arvestuses kuue tabamusega Cristiano Ronaldo järele teisele kohale. Bale’il on kirjas kuus, Ronaldo aga seitse tabamust. Bale möödus Luis Suarezest (Barcelona, 5 väravat), Lionel Messist (Barcelona, 5), Cesar Delgadost (Monterrey, 5), Denilsonist (Pohang Steelers, 4) ja Mohamed Aboutrikast (Al-Ahly, 4).

Finaalis kohtub valitsev Meistrite liiga võitja Real turniiri võõrustava Araabia Ühendemiraatide meeskonna Al Ainiga, kes alistas äsja Lõuna-Ameerika tšempioniks kroonitud argentiinlaste River Plate’i.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles