Dele Allit veepudeliga visanud fänn saab karistada ka politsei poolt

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dele Alli ja Heung-Min Soni väravad tõid Spursile poolfinaalikoha.
Dele Alli ja Heung-Min Soni väravad tõid Spursile poolfinaalikoha. Foto: COLORSPORT/DANIEL BEARHAM / imago/Colorsport/Scanpix

Arsenali meeskond on tuvastanud fänni, kes viskas staadionil Tottenhami mängijat Dele Allit veepudeliga.

Inglasest poolkaitsja Alli tegi Tottenhami eest kolmapäeval kaasa Inglismaa karikavõistluste kohtumises Arsenali vastu. Tottenhami 2:0 võiduga lõppenud kohtumises leidis aset ka juhtum, kus Allit tabas veepudel, mis rahva seast väljakule visati.

Politsei ning Arsenal hakkasid koos asja uurima ning nüüdseks on ka fänn, kes pudeli teele saatis, tabatud. «Tuvastatud isik saab kindlasti Arsenali kodumängudelt eluaegse staadionikeelu ning lisaks karistab teda ka politsei,» seisis Arsenali avalduses.

Nüüdseks on Arsenali klubi andnud teada, et väljakule pudeli saatnud fänn on tuvastatud ning temaga tegeleb edasi nii politsei kui ka Inglismaa jalgpalliliit. Lisaks saatis Arsenal välja omapoolsed vabandused Delle Allile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles