Ogier: olen pettunud, et Loeb tervet hooaega kaasa ei tee

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier
Sebastien Ogier Foto: JEAN-PIERRE CLATOT / AFP

Uuest hooajast Citroeni meeskonnas sõitev valitsev maailmameister Sebastien Ogier on pettunud, et tema vana rivaal ning üheksakordne maailmameister Sebastien Loeb ei tee kaasa kogu hooaega.

Ogier ja Loeb moodustavad omavahel maailma kõige edukama duo autoralli MMil, olles kahepeale kokku võitnud 15 MM-tiitlit ning 123 MM-rallit. Tuleval aastal aga Loeb sellesse võitlusesse ei sekku.

Loeb sõlmis rallifännide rõõmuks lausa kahe aastase lepingu Hyundai meeskonnaga, kuid mõlemal hooajal sõidab ta kaasa kuus etappi võimalikust 14st etapist, mis tähendab, et individuaalse MM-tiitli peale järgmistel aastatel Loeb ei sõida.

«Mul on väga kahju, et Loeb tervet hooaega kaasa ei tee. Olen ausalt öeldes veidike pettunud. Oleks väga huvitav Loebiga kogu hooaja vältel võidu sõita ja ühtlasi ka MM-tiitli nimel võidelda. Aga kahjuks on otsus selline, järelikult peame keskenduma reaalsetele tiitlinõudlejatele mitte Loebile,» rääkis Ogier WRC koduleheküljele.

Rääkides Ogier' enda tulevikust seoses uue meeskonna ning autoga jäi prantslane rahulikuks: «Loomulikult soovin olla tipus. Tunnen end küllaltki vabalt, ma ei soovi endale mingit lisapinget peale panna.»

«Annan endast kindlasti parima. Loodan, et see mida me praegu teeme, on tipus olemiseks piisav, aga kui tuleb välja, et me parimate hulgas pole, näeme veel rohkem selle nimel vaeva, et sinna jõuda,» rääkis Ogier lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles