Hea mängu teinud Vene kaotas Euroliigas koduklubiga Piraeuse Olympiakosele

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim.Sander Vene
Siim.Sander Vene Foto: Twitter/Gran Canaria CB

Korvpalli euroliigas sai Siim-Sander Vene koduklubi Gran Canaria kindla 77:98 kaotuse Piraeuse Olympiakoselt.

Avaveerandajal jäi Vene koduklubi kuuepunktilisse kaotusseisu, kuid suurem lagunemine tuli teisel veerandajal, kui Olympiakosel lasti visata 32 punkti ja poolajale läks Gran Canaria juba 33:52 kaotusseisus.

Kolmandat veerandaega mängis Gran Canaria juba selgelt paremini ning ka kaitses olid asjad veidi paranenud. Siiski vahet vähendada ei suudetud ning enne viimast veerandaega oli kaotus Olympiakosele endiselt 19 punkti. Viimasel veerandajal suurendas Olympiakos edu 98:77 peale. 

Siim-Sander Vene viibis kohtumise jooksul platsil kokku 19 minutit ning viskas selle ajaga meeskonna resultatiivseimana 15 punkti, lauapalle korjas Vene kokku neli. Lisaks aitasid kaasa Ondrej Balvin 12 ning Albert Oliver 10 punktiga. Olympiakose parimaks kerkis Vassilis Spanoulis 21 punktiga.

Teises tänases euroliiga kohtumises võitis Moskva CSKA Istanbuli Anadolu Efesi 102:84. CSKA resultatiivseimaks kerkis ameeriklane Will Clyburn 24 punkti ja 11 lauapalliga, Nando Fe Colo aitas kaasa 21 punktiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles