Ronaldo avaldas vihatuima klubi: ma ei vahetaks sealt mitte kellegagi särke!

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: www.imagephotoagency.it / imago/Gribaudi/ImagePhoto

Juventuse tähtründaja Cristiano Ronaldo avaldas, et ta ei vahetaks mitte kunagi särke ühegi AS Roma jalgpalliklubi mängijaga.

Ronaldo antipaatia Roma vastu pärineb tema Manchester Unitedi aegadest. 2007. aastal sõitis Roma Meistrite liiga veerandfinaali korduskohtumiseks Manchesteri. Kodumängu võitis Itaalia klubi 2:1 ning oli korduskohtumise eel favoriit.

Järgnes aga mälestusväärne mäng, mille Sir Alex Fergusoni juhendatav Manchester United võitis koguni 7:1, kindlustades endale koha poolfinaalis.  Ronaldo oli õhtu staar, lüües kaks väravat.

11 aastat pärast kõnealust kohtumist avaldas Ronaldo, mis tol mänguõhtul avalikkuse eest varjatuks jäi. Nimelt ähvardasid portugallase sõnul Roma mängijad talle haiget teha. See on ka põhjus, miks Ronaldo ei ole eales nõus selle klubi mängijatega särke vahetama.

«Kui olime 6:0 juhtimas, palusid Roma mängijad, et lõpetaksin triblamise. Mõned neist ähvardasid mulle haiget teha. Selles klubis pole ühtegi mängijat, kellega ma särke vahetaks,» ütles Ronaldo.

Roma mängijatega tuleb Ronaldol silmitsi seista aga juba sel nädalavahetusel, kui homme minnakse vastamisi Juventuse kodustaadionil. Tabelis on Juventus 46 punktiga kindlalt esikohal, Roma hoiab kõigest 24 silmaga seitsmendat kohta.

Video 2007. aastal toimunud kohtumisest Manchester Unitedi ja Roma vahel:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles