Tallinna Levadia kolib kodumängudega Lillekülla

Toimetas Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna jalgpalliderbi.
Tallinna jalgpalliderbi. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Tallinna Levadia ja Eesti Jalgpalli Liit allkirjastasid lepingu, mille kohaselt toimuvad Levadia kodumängud järgmisel aastal A. Le Coq Arenal, teatas klubi sotsiaalmeedias.

«Otsustasime mängida järgmisel hooajal A. Le Coq Arenal kuna Kadrioru staadionil puudub tehisvalgustus, mistõttu pidime lõppenud aastal mänge Kadriorust Lillekülla kolima. Edaspidi me sarnase olukorra kordumist ei soovi ning eelistame mängida ühel staadionil. A. Le Coq Arenal on publiku jaoks väga head tingimused,» ütles Levadia tegevjuht Sergei Hohlov-Simson.

Levadia pidas eelmistel aastatel oma kodumänge Kadrioru staadionil, kuid kunstvalgustuse puudumise tõttu toimusid juba lõppenud hooajal mõned mängud A. Le Coq Arenal, mis teadupärast on Levadia igipõlise rivaali Tallinna Flora kodustaadion. Uue hooaja esimese kodumängu peab Levadia Sportland Arenal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles