Kurb uudis korvpallisõbrale: Porzingist niipea platsil ei näe

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sügiseseks meediapäevaks pidi Porzingis Knicksi särgi selga tõmbama, aga muidu on ta peaaegu aasta jagu mänge jälginud ülikonnas.
Sügiseseks meediapäevaks pidi Porzingis Knicksi särgi selga tõmbama, aga muidu on ta peaaegu aasta jagu mänge jälginud ülikonnas. Foto: Wendell Cruz/USA TODAY Sports/Scanpix

New York Knincksi tähtmängija Kristaps Porzingis vigastas tänavu 6. veebruaril pärast pealtpanekut maandudes oma vasakut põlve ja pole sellest ajast saati väljakul käinud. Nüüdseks on selge, et mehe mängupausi pikkus venib ka teise aastasse.

AP vahendab Knicksi klubi presidendi Steve Millsi sõnumit, et Porzingis taastub põlvesidemevigastusest visalt ja tema tervisega ei hakata riskima. «Me tahaksime teda väljakule saada, tahaksime näha teda mängimas, aga samas peame aru saama, et ta on väga-väga suur osa meie meeskonna pikemaaegsetest tulevikuplaanidest ja üks asi, mida me teha ei taha, on tema olukorras oleva 22-aastase mängijaga riskeerida,» selgitas Mills.

Porzingis treenib praegu ülejäänud meeskonnast eraldi ja tema põlv on piisavalt tugev, et lätlane saab hüppelt viskeid harjutada ja ka veidi palli korvi suruda. Ometi on ta vähemalt kahe kuu kaugusel NBAs platsile jooksmisest. Kui sedagi.

«Meile on kõige tähtsam, et Kristaps tuleks väljakule, kui ta end seal mugavalt tunneb ja meie tunneme end mugavalt, et ta seal olema peaks,» sõnas Mills. Tõele otsa vaadates pole Knicksil oma superstaari sel hooajal ka vaja: üheksa võitu ja 24 kaotust tähendab, et play-offi nad niikuinii ei jõua.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles