Saaremaa võrguklubi president: Puparti ja Tammemaa tooks kohe koju

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mullu Eesti võrkpallikaardile tulnud ja sellest ajast saati kõik neli kodust karikat võitnud Saaremaa võrkpalliklubi president Toivo Alt mõtiskleb aina rohkem meeskonna tugevdamisest ja tugevamates liigades mängimisest.

«Kui nii raske mängu järel võit koju jääb, saavad mõistagi olla ainult positiivsed emotsioonid. Ilus mäng oli,» sõnas Alt, kelle pere firmad lõviosa klubi rahakotist täidavad.

Et Pärnu meeskonna peatreener Avo Keele nimetas Saaremaa klubi sünni järel neid «uusrikasteks», selle kohta lausus Alt napilt: «Nimetada võib ju igapidi. Selle ei maksa end häirida lasta.»

Kodutanumal puhta vuugi teinud meeskonna juhilt ei saanud kuidagi jätta küsimata: kas aastatuhande alguse Pärnu superklubi laadse projekti taaselustamine on võimalik? «Tuleb maha istuda, mõelda ja edasi minna,» vastas Alt esialgu diplomaatilisel. Ent lisas siis: «Raske öelda, aga lootma peab. Miks mitte? Muidugi oleme mõlgutanud mõtteid, kus me võiksime olla ja millises liigas mängida. Meil on ju saarlasi erinevates korralikes välisliigades. Tuleb nad koju tuua ja proovida. Aga iga asi omal ajal.»

Kes võiks olla järgmine saarlane, kelle koju tahate tuua?

«Neid poisse on üksjagu. Vaatame. Rolli mängivad paljud momendid. Meie tahtmine on üks asi. Aga teine, kas teine pool soovib ja rahanumbrid ka klapivad.»

Aga ikkagi: üks nimi, kelle võtaksite kui saaksite?

«Puparti ja Tammemaa tooks kohe hoobilt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles