Tänak: meil on fännidele veel palju pakkuda

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: OZAN KOSE / AFP

Eesti rallisõitja Ott Tänak postitas sotsiaalmeediasse ligi neljaminutilise videoklipi, kus muuhulgas rääkis ka lõppenud hooajast. 

«Ma pean tõdema, et olenemata lõpptulemusest olen väga uhke selle üle, mis me sel hooajal saavutasime. Kogu tiim on teinud suurpärast tööd. Kogu see kiirus, mis meil on olnud ja see pidev edukas ühine arendustöö kogu hooaja jooksul on väljendunud meie tulemustes,» lausus Tänak.

Ta lisas: «Ma usun, et on üpris lihtne aru saada, kui palju on kõik insenerid ja kõik tiimi liikmed meie edusse panustanud. Ma olen ääretult uhke, et saan olla osa sellest tiimist. Ma sooviksin ka tänada meie fänne. Igal rallil, kus me sel aastal käisime, nägime nii palju lippe ja suurt toetust.

Pean nõustuma, et mõnikord ma ei näita oma emotsioone väga palju välja, kuid siiski on kogu see teie poolt edasiantav energia ja toetus nende tulemuste saavutamiseks väga oluline. Ma olen kindel, et meil on teile anda palju rohkem kui see, mida saavutasime sel aastal. Ma olen kindel, et järgmine hooaeg tuleb kindlasti veelgi põnevam. Soovin teile kõigile kauneid jõule.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles