Tipphetked: Antetokounmpo vedas Bucksi Knicksi vastu võidule

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

New York Knicksi ja Milwaukee Bucksi kohtumises jagus tasavägist mängu vaid esimeseks poolajaks. Kolmandal veerandil lülitasid külalised kõrgema käigu sisse ja võitsid mängu lõpuks 109:95. NBA paremus tabeli esikohale pürgivale Bucksile oli see hooaja 22. võiduks, Knicksile aga juba 26. kaotuseks.

Bucksi resultatiivseim oli Giannis Antetokounmpo 30 punktiga. Kreeklane sai veel statistikasse kirja 14 lauapalli, neli vahetllõiget, kaks blokki ja resultatiivset söötu. Võõrustajate poolt panustas Kevin Knox 21 punktiga.

Enne mängu välja reklaamitud vaenu värskendamine Antetokounmpo ja Mario Hezonja vahel jäi nägemata, sest horvaat Knicksi eest täna väljakul ei käinud.

Terve mäng järelvaadatav:

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Enne mängu:

Paberil on tegu igava vastasseisuga. Bucks on võitnud 22 mängu ja kaotanud 10, mis annab liigatabelis idakonverentsi teise koha. Teine on ka Knicks, aga seda põhjast lugema hakates: 9 võitu ja 25 kaotust.

Tegelikkuses on meeskondade jõuvahekorrad olnud aga palju paremini paigas. Hooaja esimeses kohtumises jäi Bucks peale 124:113 ja teises, 1. detsembril New Yorkis toimunud mängus, sai Knicks lisaajal külalistest lõpuks 136:134 jagu.

Meeskondade esimese kahe matši lugu on kulgenud läbi Bucksi superstaari Giannis Antetokounmpo (30 mängus keksmiselt 26,2 punkti ja 12,8 lauapalli) ning Knicksi Mario Hezonja duellide. Esimeses kohtumises surus Hezonja palli nõnda üle Antetokounmpo korvi, et too lendas selili ja Knicksi mees ei jätnud kasutamata võimalust maas lamava kreeklase kohal kõrguda. Antetokounmpo sai kättemaksu New Yorkis, kui andis horvaadile vopsu allapoole vööd.

Kas meeste kemplemine saab jätku ka täna, pole sajaprotsendiliselt selge: Hezonja peaks olema terve, kuid Knicksi reedeses 107:114 kaotuses Atlanta Hawksiga ta väljakul ei käinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles