Vene koduklubi palkas mullu NBAs mänginud tagamehe

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Josh Magette (palliga).
Josh Magette (palliga). Foto: Dale Zanine / USA TODAY Sports / Scanpix

Siim-Sander Vene uus tööandja Gran Canaria jätkab meeskonna täiendamist. Klubiga liitus ameeriklasest tagamees Josh Magette, teatas mängija agentuur.

29-aastane Magette, kes oli üles antud 2012. aasta NBA draftis, ent jäi seal valimata, mängis pärast seda Hollandis Landestede Zwolle, Los Angeles Lakersi sõsartiimi Los Angeles D-Fendersi ja Kreeka klubi Koroivos Amaliadase eest.

D-Fendersisse naasnuna sai Maguette mullu juunis oma suure võimaluse, sõlmides lepingu Atlanta Hawksiga. NBAs käis ta lõpuks platsil 18 kohtumises, kogudes keskmiselt 2,6 punkti ja 3,2 korvisöötu. Suurema osa ajast veetis ta siiski Hawksi G-liiga meeskonnas Erie Bayhawksis. Seal tehtud hea hooaeg aitas tal sõlmida käimasolevaks hooajaks lepingu Zagrebi Cedevitaga, kuid 10. novembril tema leping lõpetati.

Vigastustest räsitud Gran Canaria vajab meeskonda hädasti täiendusi, sest Euroliigas on üheksa kaotuse kõrval saadud vaid viis võitu. Palju parem ei ole seis ka koduliigas, kus meeskonnal on tabelis neli võitu ja kaheksa kaotust, mis annab 18 meeskonna seas neile 14. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles