Gran Canaria sai koduliigas valusa kaotuse, Venelt viis punkti

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene.
Siim-Sander Vene. Foto: CB Gran Canaria / Facebook

Eesti korvpallikoondislase Siim-Sander Vene koduklubi Gran Canaria jäi Hispaania kõrgliigas 69:71 alla Zaragoza Tecnycontale.

Avapoolaja kaheksa punktiga kaotanud Gran Canaria suutis kaotuse teisel poolajal tasa teha ja võrdset mängu jagus lõpuminutiteni. 29 sekundit enne lõppu viisid Stan Okoye vabavisked Zaragoza punktiga juhtima, järgnenud Gran Canaria rünnakul ei tabanud kaugviset Eulis Baez.

Seejärel kulus Gran Canaria meestel aga tervelt 14 sekundit, enne kui suudeti vastasele viga teha. Okoye tabas kahest vabaviskest ühe, kuid Baezi hädakolmene kolm sekundit enne lõppu läks mööda. Vene viibis platsil 16 minutit ja tabas kuuest pealeviskest kaks, neist ühe kolmesejoone tagant. Lisaks kanti eestlase arvele protokolli veel kolm isiklikku viga.

Gran Canaria parim oli 14 punktiga Marcus Eriksson, Zaragozale tõi Okoye üleplatsimehena 22 punkti, Nemanja Radovic lisas 14 punkti. Zaragoza ridadesse kuulub muuseas ka aastatel 2015-16 Eesti meistriliigas BC Tallinna Kalevi särgis hiianud Johnny Berhanemeskel, ent tema piirdus seekord kahe punktiga. Turniiritabelis on Gran Canarial neli võitu ja üheksa kaotust, Zaragoza sai kuue kaotuse kõrvale seitsmenda võidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles