UFC-võitleja sai granaadirünnakus viga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alex Oliveira
Alex Oliveira Foto: Tom Szczerbowski/USA Today Sports/Scanpix

Maailma nimekaima MMA-sarja UFC keskkaalus rügav Alex Oliverira üritas kaitsta oma pereliikmeid, kui tema suunas visati granaat. Mehe sõnul tabasid plahvatuse tulemusel paiskunud šrapnellikillud tema labajalga ja säärt, vahendab MMA Fighting.

Oliveira oli jõuludeks kodumaal Brasiilias, Rio de Janeirost 80 kilomeetri kaugusel asetsevas Tres Rios linnas ja plaanis minna ema autosse kütust tankima, kui ta nägi pealt kerkivat tüli.

«Üks tüüp tuli ja pistis püstoli mu vennapoja näkku ja siis hakkasid inimesed üksteist tõukama,» rääkis sportlane kodumaa meediale. «Neil olid matšeeted, noad, granaat. Nad viskasid minu suunas granaadi. Killud lendasid mulle jalga ja säärde.»

Oliveira pidi vigastuse tõttu käima pisikesel operatsioonil, enne kui asus politseinikele juhtunu kohta tunnistusi andma. Ründajate saatuse kohta midagi teada ei ole.

Oliveira käis viimati UFC-sarjas puuris 8. detsembril, kui ta kaotas kanadalasele Gunnar Nelsonile. Brasiillane vajas matši järel 38 õmblust. MMA profikarjääris on ta 28 võitluses saanud 19 võitu ja kuus kaotust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles