Töötuks jäänud Östberg: ma ei ole MM-sarjas oma viimast sõna veel öelnud

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mads Östberg.
Mads Östberg. Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Uueks hooajaks töötuks jäänud Norra rallisõitja Mads Östberg avaldas, et vaatamata kõigele plaanib ta siiski ka uuel aastal tippkonkurentsis end näidata. 

Möödunud hooajal Citroeni meeskonnas WRC sarjas kaheksa etappi kaasa sõitnud Östberg jääb hetkeseisuga MM-sarjast sootuks kõrvale. Östberg pole saanud kogu hooaega kaasa teha aga juba 2016. aastast peale.

Siiski pole Östberg loobunud täielikult autos istumises. Varasemalt on ta sellel kuul teinud testi rallikrossi MM-sarjas kaasa lööva meeskonnaga ning nüüdseks on ta avaldanud, et siiski plaanib ta oma võimalused saada ka autoralli MM-sarjas.

«Tõenäoliselt on minu plaanid seotud WRC2-sarjaga. Kui kõik minu plaanid ka täide lähevad, siis võivad avaneda ka teistsugused võimalused. Eks näis, mis tulevik toob. Autoralli MM-sarjas pole ma veel lõpliku sõna öelnud,» kirjutas Östberg.

Hetkel pole teada, millise masinaga Östberg tulevikus sõitma hakkab, kuid variantideks MM-sarja tipus kaasa lüüa on ilmselt vaid M-Spordi võistkonnas. WRC2 arvestuses võib ta starti tulla aga ka mõne muu tootja masinaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles