Maailma tippu tõusnud Osaka: mul pole iialgi pinget oma tulemuste osas

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naomi Osaka.
Naomi Osaka. Foto: Eugene Hoshiko / AP / Scanpix

USA lahtistel tennisemeistrivõistlustel imelise võidu võtnud jaapanlanna Naomi Osaka on enne uue aasta alguses toimuvaid Austraalia lahtiseid küllaltki enesekindel.

Jaapanlanna tegi lõppeva aasta jooksul tennisemaailmas tõelise läbimurdminse. Hooaega alustas Osaka 68. kohalt, kuid aasta lõpuks tõusis ta USA lahtiste võiduga maailma viiendaks reketiks. Vaatamata sellele, et Osakalt oodatakse uue hooaja eel vägagi palju, pole tennisist ise sugugi mures.

«Mul pole mitte kunagi olnud pinget või muret oma tulemuste osas. Ma naudin Suure Slämmi turniire väga, kuna sellistel suurtel turniiridel suudan ise endale natuke pingeid peale panna, aga teised inimesed oma jutuga minus pinget ei tekita,» rääkis Osaka.

«Olen tegelikult rahul, et olen nüüdseks ka Suure Slämmi turniiri võitnud. Olen saavutanud elus palju seatud eesmärka. Vaatamata kõigele tahan sel aastal veelgi paremini esineda. Eks me näe, kuidas kõik välja kukub,» rääkis Osaka.

Aasta esimene Suure Slämmi turniir Austraalias saab alguse juba 14. jaanuaril ning lõppeb 27. jaanuaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles